Cum ne poți ajuta

Pentru desfășurarea activităților noastre (a se vedea obiectivele TEDD prezentate în detaliu aici) avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

TEDD își dorește să se implice în cercetarea, conservarea, promovarea şi apărarea patrimoniului etnografic, istoric, ecologic şi a potențialului turistic al Deltei Dunării.  Scopul TEDD se va realiza din prisma conceptului de educație, înțeles în întreaga sa complexitate și abordând aspecte precum educația patrimonială, educația pentru sănătate, memoria locală, industria creativă, dezvoltarea durabilă sau activitățile economice verzi.

Principalii beneficiari vor fi copiii și tinerii din spațiul deltaic, fără a exclude alte categorii de vârstă sau socio – profesionale.

Dacă v-am convins, ne puteți da o mână de ajutor spre construirea unei vieți mai ușoare și cu mai multe oportunități pentru oamenii deltei în următoarele moduri:

  • Direcționând 2 % din impozitul anual, potrivit art. 57 alin. (4) din Legea nr. 571/2003.

Puteți descărca FORMULAR 230 2% 2015, îl completați și-l depuneți personal în două exemplare, sau îl trimiteți prin serviciul poștal către secția financiară unde sunteți înregistrat. Data limită este 25 mai 2016.

  • Donând o anumită sumă de bani în contul Asociației pentru Transformarea prin Educație în Delta Dunării (RO03 BRDE 240 SV 6854 4952 400; CIF: 34486917).

Vă mulțumim!

Maria din Letea și cățelul său 🙂

Un gând despre “Cum ne poți ajuta

  1. Pingback: Arta copiilor din Deltă | Asociația pentru Transformarea prin Educație a Deltei Dunării

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s